martes, 21 de julio de 2009

Primer día cuarto Kyu


Hoy he estrenado Kyu. He traido mi carnet de kyus y los 9.20 euros de rigor. El próximo día con la firma de Hiruma Sensei ya será oficial. Hoy eramos cuatro gatos en clase pero no faltaban lechones (jansolo, kendolechón y kendopitecus q os escribe). Hemos echado a faltar una vez más a Kend-ito. Le habremos de amonestar la actitud. Tiene a la fraternidad en un vilo. A ver si el próximo jueves vuelve a corretear con sus fumikomis y okuriashis por el tatami. La clase de hoy ha estado didàctica. Hiruma Sensei ha explicado Katas y nos ha corregido. Parece q el espiritu de Kend-ito es como el Cid campeador q vence batallas aún sin estar presente. Luego todos con el men y a sudar! Otro pequeño paso para el kendo y un gran paso para este sufrido lechón.

3 comentarios:

  1. Wahahaha, ets tant ràpid que surts mogut a la foto i tot!!! Per cert, cuan te l'has fet??

    ResponderEliminar
  2. Estimat Mestre i col•lega: Parafrasejant a Clif Richards
    - Congratulations and celebrations
    When I tell to everybody that I am proud of you
    Ben fet nano un kyu més al bote. Oé, oé oé oéééééééééé!!!!!!
    No hi vaig anar al Dojo ahir pel motiu k t’explico al blog d’Iai-Do. El passat dijous se’n va trencar la hakama (vease el dobladillo) fent ji-geiko amb el Francesc, inclòs vaig estar a punt de deixar-me els piños en el Men (sort que tinc un cert prognatisme sense arribar als límits de Carlos I, i això em va salvar de danys més greus je je je).
    Trankis k ens veurem o el proper dijous 23 o el dimarts 28 si hi ha classe.
    Una abraçada molt forta i per cert Farem “celebrations”, no?
    Kendolechón, la foto aquesta no és la millor però si l'ha seleccionat ell per mi rés a dir. Ara bé; té unes altres encara més "logradillas"

    ResponderEliminar
  3. Parabéns muitos parabéns :)
    Como vês de vez em quando Marte alinha-se com Plutão e o resultado está à vista... ehehehe
    Decerto que esta vitória merece uma comemoração ;)
    Muitos beijinhos

    ResponderEliminar